Autisme Spektrum Dagen starter om

Tidspunkt: Torsdag den 2. april 2020

 

Sted: UCN HjørringMaps icon

Vi ses til Autisme Spektrum Dagen den 2. april - på FN's Verdens Autismedag

Antallet af børn og unge med autisme er steget med over 40% de senere år. Derfor er der brug for, at vi får mere viden om autisme og dermed bedre chance for at forstå de mennesker med autisme, som er en del af vores hverdag. Uanset om vi er forældre, pårørende, fagpersoner eller politikere.

Autisme Spektrum Dagen (ASD) er en dag, der er dedikeret til børn, unge og voksne med autisme samt de mennesker, som er omkring dem. En dag, hvor dét at leve et godt liv med autisme, er i centrum. Hør anerkendte foredragsholdere og mød en lang række aktører på udstillingen Det Gode Liv med Autisme.

ASD 2019 var en kæmpe succes, hvor over 600 deltog - og hørte den kendte psykolog og forfatter Bo Hejlskov Elvén tale om low arousal og konflikthåndtering. Og du kan godt glæde dig til mindst lige så spændende foredrag til næste år - den 2. april 2020, som også er FN's Verdens Autismedag. En begivenhed, vi fejrer med et spændende arrangement med kendisser inden for autismeverdenen og meget andet godt. Sæt kryds i kalenderen den 2. april 2020 og læs mere om ASD 2019 her.

ET SAMARBEJDE MELLEM